José Carreras jótékonysági Koncert Temesváron a Máltai Lovagrend (KMFAP) fővédnökségével (Meghívó)
 
Szervezők:
  
Temesvár Polgármesteri Hivatala és Városi Tanácsa

 
Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház

 
Arte Factum Kulturális Szövetség

Fővédnök:
Gheorghe Ciuhandu, Temesvár polgármestere

Partnereink:
 
Banatul Filharmónia
 
Temesvár Városi Kultúrotthona

Támogatók:
 a kép nagyobb mint 150px!
Fornetti Románia,

 
OTB Bank Románia,

 
Mol Románia




Emil Cristescu úr hozzájárulásával, aki a  Pro Opera Alapítvány alapítója és a Pro Filarmonia Egyesület elnöke.

Védnökeink:

Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége
 
Timisensis Szövetség
Időpont:
2008 július 20. án   20:00 óra
?Ştrandul Tineretului? Temesvár

Teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy Jose Carreras temesvári koncertje 2008 július 20.-án  az év egyik kiemelkedő zenei eseményének tekinthető.
A Városi Tanács határozata nyomán ezt az eseményt 600 000 lejjel támogatta a helyi önkormányzat.
Ez a nagymérvű esemény Temesvárt minden bizonnyal a kulturális élet középpontjába helyezi Romániában és egész Kelet-Európában. A koncert költségvetése több mint fél millió euróra tehető, mely összeg a jegybevételből és és a támogatók által felajánlott összegekből egészül ki.
7 964 de jegy kerül eladásra, 5 kategóriában, a következő árakkal:
VIP : 800 lej
Platina: 200 lej
Gold: 150 lej
Silver: 120 lej
Bronz: 100 lej
A jegyeket az Eventim.ro online eladási rendszeren keresztül árusítjuk. Cím:  www.eventim.ro. Ezenkívül a Carrefour Voiaj şi Germanos üzletek partnerek a jegyárusításban az egész országban, valamint a közvetlen eladók.
Az első jegykiadó hely Temesvár Turisztikai Tájékoztatóközpontja, ahol eladóink további információkkal szolgálnak az érdeklődőknek. A helyiséget a Polgármesteri Hivatal jóvoltából bocsátották az Alba Iulia utcában kifejezetten erre az eseményre.

Vacsora Carreras mesterrel:
Premierként könyvelhetjük el, hogy a koncert után néhány kiváltságos személy ünnepi vacsorán vehet részt a világhírű tenorral, amire a Yacht Klubban kerül sor.
Csupán 100 szerencsés néző vehet részt az ünnepi vacsorán. A rendkívüli jegyek ára 800 lejbe kerül, amely a vacsorán kívül VIP belépőt és VIP parkolót is magába foglal.
A koncert bevételét az Arte Factum Kulturális Szövetség teljes mértékben  jótékonysági és kulturális célokra fordítja. Minderre biztosíték a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége és a Timisensis Alapítvány védnöksége.
    Ugyanakkor örömmel tudatjuk, hogy José Carreras temesvári koncertjén díszmeghívottként jelen lesz a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége Lovagi Államának miniszterelnöke, Prof. Dr. Sir George Popper gróf, valamint tisztelt felesege Lady Anna Popper grófnő.
A koncert helyszíne felújításra vár
Az esemény legnagyobb nyeresége, hogy ebből az alkalomból a koncert helyszínét teljesen felújítják és így ez a helyszin bekerül a nemzetközi körforgásba. (A Polgármesteri Hivatal erőfeszítései és a szervezők jóvoltából a helyszín megszépül, új székek lesznek vásárolva, a színpadot kicserélik, a bejáratokat is átalakítják.)

A folyamatos tájékoztatás érdekében José Carreras temesvári koncertjéről minden fontos információt a  www.carreras-tm.ro web oldalon bocsátunk az érdeklődők rendelkezésére.