Sir Alexander Milesz Máltai Lovagnagytiszt meghívója az FLP egészségnapjára
 

Sir Alexander Milesz máltai lovag-nagytiszt, a Forever Living Products Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója meghívása az FLP egészségnap rendezvényére.

A Forever Living Products Magyarország Kft. fő célja az egészség megőrzése és e szemlélet alapjainak megerősítése Magyarországon és a környező európai országokban. Ennek a tevékenységnek igen fontos része a meglévő, rejtett betegségek időbeni felfedezése.

Több társadalmi szervezettel, egyesülettel, alapítvánnyal közösen, ismert személyiségek, sztárok segítségével létrehozzuk 2010. szeptember 17-18-án kétnapos Egészségnapunkat. E nap keretén belül általános és speciális ingyenes szűrővizsgálatokat (rák, szív- és érrendszeri, csontdiagnosztikai, szemvizsgálatok) végzünk a nagyközönség részére elsősorban az országot legjobban terhelő betegségek kiszűrésére és gyógyításának elindítására. A legkorszerűbb orvos-diagnosztikai készülékek és módszerek mellett jelen lesznek a rendezvényen a természetgyógyászat legújabb diagnosztikai készülékei és hagyományos módszerei is. Mindenki a saját érdeklődése alapján választhat a diagnosztikai módszerek közül.

Természetesen gondolunk a kicsikre is, a gyermekek sportos játékokban, váltófutásban, flakonvárépítésben mérhetik össze tudásukat.

A szűrések, vizsgálatok közben a színpadokon az egészségmegőrzésben, életmód tanácsadásban jártas népszerű, elismert magyar és külföldi szakértők tartanak előadásokat. Külön tanácsadói csoport ad segítséget a családjogi kérdésekben, edzéstervek kidolgozásában, egészséges étkezésben és az ezotéria kérdéseiben.

Egészségnap rendezvényünk szeptember 17-én 12 órától kerül megrendezésre a Szabadság téren, és a 19 órakor kezdődő Android minikoncerttel végződik. Szeptember 18-án délelőtt 10 órától este 20 óráig tart a rendezvény, 19 órától táncdal fesztivál elevenedik meg a színpadon, olyan neves előadókkal, mint Aradczki László, Kovács Kati , Csepregi Éva.

Szeretettel várjuk lovagtársainkat az Egészségnapon!

A rendezvény várható látogatóinak száma a két nap során 50.000 fő körüli.

E-mail: flpbudapest@flpseeu.hu

Rendezvény weblapja: www.egeszsegnap.eu