KMFAP lovagi hírek az USA-ból
 

Nagy megtiszteltetés az a köszönő levél, amelyet Sir Karl DelaGuerra – Ciprusi lovagtársunk kapott Sue Myrick asszonytól, az Amerikai Kongresszus tagjától, aki 9. ciklusát tölti, mint Kongresszusi képviselő és Észak-Karolina 9. kerületének képviselője.

Myrick asszony az amerikai képviselőház számos bizottságában tölt be vezető pozíciót, ám 1995-ös Kongresszusba kerülése előtt a Charlotte városi tanácsban dolgozott, és kétszer választották a város polgármesterévé. Sue Myrick asszony továbbra is az első és egyetlen női polgármester Charlotte város történelmében.

A köszönő levél itt olvasható:

A levél fordítása:

„Kedves Karl!

Köszönöm az arany emlékérmet, amelyet a World of International Protection Szeminárium alkalmával ajándékozott nekem. Nagyra értékelem segítségét és támogatását, mint a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége lovagja. Amennyiben szolgálatára lehetek, kérem, ne habozzon megkeresni a hivatalomban. Megtiszteltetés és kiváltság számomra, hogy Önt képviselhetem az Egyesült Államok Kongresszusában.

Tisztelettel: Sue Myrick a Kongresszus tagja”