Fontos felhívás! Kérjük támogassátok adótok 1% - val a Máltai Lovagrend (KMFAP) humanitárius szervezetét, a „FEMERAID International” Budapesti Egységét
 

Kedves Dáma- és Lovagtársaim, társrendek tisztelt tagjai!

Mint tudjátok az ÖPVE (Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület) lovagrendünk (KMFAP) humanitárius szervezete, a FEMERAID International Budapesti Egysége.

Más nonprofit szervezetekhez hasonlóan a Femeraid International Budapesti Egysége is adományokból tartja fenn működését, mely által lehetőség nyílik katasztrófa helyzetekben a mentési, segítségnyújtási műveletek végzésére, az egység készenlétben tartására, technikai fejlesztésére és mindezek költségeinek finanszírozására. Ezeket a komoly költségeket a Rend tagjainak adományaiból, felajánlásaiból befolyó összegekből tudjuk fedezni.

Nagyon fontos, hogy támogassuk munkájukat, hiszen ez Lovagrendünk életében, működésében a legfontosabb: a rászorulók érdekében végzett a humanitárius tevékenység.

2013. március 15.-én az országra köszöntött rendkívüli itéletidő olyan súlyos, katasztrofális helyzetet okozott, amilyen még soha nem volt Magyarországon. A bajba jutottak mentésében és segítésében az Egység az első pillanattól kezdve részt vesz, emberfeletti munkát végezve.

Kérjük, hogy a személyi jövedelemadótok 1 %-val támogassátok a Femeraid International Budapesti Egységét – azaz az ÖPVE-t, hogy a jövőben még hatékonyabban végezhessék ezt a létfontosságú munkát a magyar társadalom javára.

Név: Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület
Cím: 1126. Budapest Beethoven u. 11 1/2
Adószám: 18252903-1-43
Lovagi köszönettel:
H.G. Prof.. Popper György
Magyar Nagyperjel

Nyomtatható 1% nyilatkozat: