Sir Schmuck Andor a Máltai Lovagrend (KMFAP) lovagparancsnoka ételosztással tette emlékezetessé születésnapját
 
Már a Tisztelet Társaság létrehozása és kiváló működtetése a „szépkorúak” érdekében – markáns bizonyítéka Sir Schmuck Andor embertársai iránti szociális érzékenységének, szolidaritásának, ami követendő példaként szolgál a mai különösen nehéz helyzetben lévő társadalom tagjainak.

Sir Andor, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagparancsnoka rendszeres humanitárius célú akciókkal hívja fel magára a közfigyelmet.

2014. szeptember 2-án lovaghoz méltó módon ünnepelte 44. születésnapját, ugyanis ismét ételosztást szervezett Budapesten, a Blaha Lujza téren. Barátaitól is azt kérte, hogy a neki szánt ajándék helyett a rászorulók részére hozzanak konzervet és más élelmiszereket.

  

A déli ebédosztáson nagy számban jelentek meg a nehéz körülmények között élő, sokat nélkülöző emberek és részesültek élelmiszer-adományban Sir Andor emberségének, nagylelkű gesztusának köszönhetően, továbbá azon személyek támogatása által, akik csatlakoztak lovagtársunk sokadik jótékonysági akciójához, köztük a világhírű jazz-zongorista és zeneszerző, Nyári Károly.

    

   



Kedves Sir Andor!

Boldog születésnapot kívánunk és nagyra értékeljük a rászoruló embertársainkat segítő újabb akciódat. Reméljük, hogy biztatásodra minél többen követik ezt a nemes példát. Különös tekintettel, hogy ezen jótékonysági akció időbeli közelsége felidézi a szeptember 5-én tartandó Jótékonysági Világnap szellemét is.


2014. szeptember 4.