Academy Golf Club alapkőletétele
 

Régóta folyik a golfklub megvalósításának előkészítése és szervezése. Sir Hegyi Attila már, több mint egy éve vetette fel egy golfpálya megépítésének, golfklub létrehozásának gondolatát, mely a Lovagrend kebelén belül valósulna meg. A felvetés  meghallgatásra talált. Idővel a befektetett munka és szervezés  meghozta gyümölcsét, végre elérkezett az alapkő letétele, melyet a golfklub és sportlétesítmény kezdeményezője, Sir Hegyi Attila a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége lovagja készített elő. Mindenki izgalommal várta a tervek felvázolását és megismerését, melyet az is fémjelzett, milyen "magas rangú" személyiségek érdeklődését váltotta ki.
Az eseményen megjelent Sir Prof. Popper György, felesége Lady Anna, Dr Gyenesei István Önkormányzati Miniszter, országgyűlési képviselő, a Jeruzsálemi Szent János Kórházas Lovagrend-máltai lovagja
Oroszlán Szonja színművésznő, golfnagykövet, és természetesen a házigazda-szervező Sir Hegyi Attila az Academy Golf Club.

Rendkívül impozáns terv került ismertetésre, mely megvalósulásával az egyik legszebb sportlétesítménye lesz Budapestnek is. A helyszín kiválasztásánál külön ügyeltek a szervezők, hogy a természetbe illő létesítmény megépítésére kerüljön sor. A jelen lévő illusztris vendégek méltatták a kezdeményezést, mely egyben lovagrendünk "ékessége" is lesz.