Lovag és Testőr bál
 

A lovagavatási ceremóniát követõen, 2008. április 26-án este ismét megrendezésre került a Lovag- és Testõrbál (IBSSA) Budapesten, a Hotel Marriott Báltermében. A bál a megszokott magas színvonalon szervezett, nagy sikerû, szórakoztató és mindenki számára emlékezetes esemény volt. Itt került átadásra az újonnan avatott lovagok részére a "Lovagi Diploma"! A lovagokat az átadáshoz már az õket megilletõ "SIR" megszólítással hívták!

Ezt követték a szórakozás órái, a tánchoz zenét a Netti és a Holländer zenekar szolgáltatta a tőlük megszokott magas színvonalon. A hangulat emelkedéséhez az értékes tombolatárgyak is hozzájárultak. Köszönet azon lovagtársainknak, akik a felajánlásokat tették.

Nem hagyomány, de mindenképpen rendkívül kellemes színfoltja volt a hétvégi ceremóniának Kertész Ferenc és Bakos Krisztina házasságkötése, amelynek utózöngéi a lovagi bál vacsoráján zajlottak.
Kedves és megható pillanat volt, amikor Cosmelli herceg és H.G. Prof. Popper gróf köszöntötte Sir  Király Csabát, lovagtársunkat, a Magyar Rend Nagymesterét, aki a bál napján töltötte be 40. életévét!
A köszöntő szavakat nagy taps, majd a "születésnapi torta" és a személyes gratulációk követték.

Nagyon hálás köszönet azon lovagoknak, szervezőknek, segítőknek, akik részt vettek, vagy bármilyen segítséget nyújtottak a ceremónia lebonyolításában. Az áldozatos, időt és energiát nem kímélő munkájuk nagyban hozzájárult a rendezvénysorozat (avatási ceremónia, kísérő programok, bál) sikeréhez.