Lady Szász Hajdú Katalin művészete
 

Lady Szász Katalin képzőművészetének gyöngyszemei kerültek bemutatásra 2008. május 8-án Törökbálinton a Munkácsy Mihály Művelődési-házban. A kiállítást Cselényi László a DUNA TV elnöke nyitotta meg.

A szemet és szívet gyönyörködtető kompozíciók jól fejezik ki az alkotó gondolatát, szépérzékét, művészi kvalitásait. A gyönyörűen komponált képek színpompás harmóniája és az eredeti ecsetkezelés bizonyítja, hogy nagy művész alkotásaival találkozhattunk!
S nagy büszkeséggel tölt el bennünket az a tény, hogy a művésznő Lovagrendünk tisztelt és szeretett tagja. Sokszor megtapasztalt szerénysége összhangban van kiemelkedő tehetségével és jó ízlésével. Szokás mondani: "Isten ilyen tehetséget, csak jó kedvében teremt!" A kiállítás megnyitóján lovagtársaink közül jelen volt Lady Klézl Marina és Lady Molnár Piroska.

Kedves Lady Katalin!
Gratulálunk a kiállításhoz, amely már sokadik alkalom. Nagyra értékeljük művészetedet, köszönjük kedves, szelíd mosolyod és kívánjuk, hogy még igen sokáig gyönyörködtess minket és másokat képeiddel.