Sir Dobai Attila jótékonysági akciója
 
Valljuk be, ma szinte mindenki "rászoruló", legalábbis ami a szeretetet illeti. A csöppnyi gyermekszív a legérzékenyebb műszer, sokszor jelez, éreztet örömet-bánatot, aggódást-szorongást, szeretetet-simogatást! Az ész tudja: baj van!!  A szív reménykedik,: van tovább!! Azoknak, akiknek akár tragédiából, vagy más okból nélkülöznie kell a szülő szeretetet, az édest, annak a "VILÁGOT" jelentik ezek az események, hiszen érzik, "valakinek fontosak, valaki észreveszi őket!"

Sir Attila rendszeresen segíti az apróságokat, jó szívvel, ölelő szeretettel, viszonzást nem várva...
S mégis, amikor a találkozó kis vendégei megfogták kezét és szelíden húzták - gyere Attila bácsi- valamelyik motorcsoda felé, azért az érzésért érdemes élni...........

A "vendéglátásra"  2008. június. 15-én vasárnap került sor. Sir Dobai Attila gondoskodott arról, hogy Kőszegről az SOS gyermekfalu összes kis lakóját 90 gyermeket elszállítsák a Harley Dawidson rendezvényére a Balaton mellé Alsóörsre.

Az SOS gyermekfalu 2008-ban ünnepelte 15. éves fennállását (szülinapját) ezért eset rájuk a választás.

Az egész napos program komoly szervezést igényelt, volt játék, motorozás, sőt Sir Mága Zoltán lovagtársunk  műsorral lepte meg a kis vendégeket! A vendéglátás teljes ellátást is jelentett, tízórait, ebédet, uzsonnát, sőt még egyéb nyalánkságokat is.

Minden gyermek "személyre szabott", csak a részükre készített Harley Davidsonos pólót kapott, amit természetesen igen büszkén viseltek. A pólót külön logo és felirat ékesítette: ?motorosok a gyermekekért?!
A nap záróakkordja Demjén Rózsi koncertje volt, melyen szintén élvezhették a műsort, tapasztalhatták a művészek szeretetét!