10. azaz jubilál a Névjegynaptár!
 

Tisztelt Dámák, Lovagok és IBSSA tagok!
   

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Prof.Dr.Popper György a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége miniszterelnöke, az IBSSA elnöke felkérésére immár a harmadik alkalommal készítjük el a Lovagrend és az IBSSA tagjai, társult szervezetei részére a szervezet 2009. évi NÉVJEGYNAPTÁRÁT!

A Lovagok és az IBSSA tagjai közül sokan már szerepeltek névjegykártyájukkal és ahhoz tartozó három tevékenységükkel a kiadványban.
Ahogy a Lovag-, IBSSA kluboknak, úgy e naptárnak is az a fő célja, hogy elősegítse tagjaink együttműködését  a közös ügyek,
feladatok megoldása érdekében,  de akár tagjaink sikeres üzleti kapcsolataihoz  is hozzájáruljon.
 
A NÉVJEGYNAPTÁR színvonalát emeli, hogy a köszöntőt HEH Sir Cosmelli herceg, a lovagrend nagymestere írja.
 
Tájékoztatom a Lovagokat és az IBSSA tagjait, hogy 2008. október 10.-ig a mellékletben lévő Magyar Vöröskereszt Szerződést kell kitölteni, de meg kell jelölni, hogy melyik NÉVJEGYNAPTÁRBAN kívánja elhelyezni névjegykártyáját, melyet szintén a Szerződéssel együtt postán kérjük elküldeni a következő címek valamelyikére:

NÉVJEGYNAPTÁR Kiadó
1138. Budapest, Váci u. 163. szám
vagy
NÉVJEGYNAPTÁR Kiadó
2651.Rétság, Templom u. 3.
 
Bármilyen kérdésre választ adok e-mailben:  nevjegynaptar@wnet.hu
vagy hívjon a közvetlen mobil számon: Both József: 20/9580-632
 
Minden további információt a 10 éves jubileumi kiadványunkról, a nyereményakcióról a www.nevjegynap.tar.hu honlapon olvashat.
 
Tájékoztatom, hogy Prof.Dr.Popper Gyögy IBSSA elnöke fővédnökségével és több lovagtársammal útjára indítunk egy minimum 10 éves EU. projektet,
melyről a www.dunamit.info honlapon lehet tájékozódni.
Kérjük az IBSSA tagjait, rajtuk keresztül minden barátot, ismerőst, hogy on-line csatlakozzon a DUNAMIT Társaság nemes célkitűzéseihez!

Várom a jelentkezést és a személyes találkozást.
 
tisztelettel:
 
Both József


Amennyiben részt kíván venni a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége és az  IBSSA valamelyik kiadványában, kérem azt a mellékletben lévő Szerződés tetején feltüntetni, ugyanis abban az esetben közvetve Ön is részese lesz a NÉVJEGYNAPTÁR Kiadó felajánlásának a Magyar Vöröskereszt javára.

NYERJEN AUTÓT! TÖLTSÖN EL EGY KELLEMES WELLNES HÉTVÉGÉT a NÉVJEGYNAPTÁRRAL!
 
Körlevél a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége és az  IBSSA tagjai részére!
 
Kérem tiszteljen meg azzal, hogy válaszol a levelünkre, melyet Prof.Dr.Popper György Elnök Úrral egyeztetve küldtünk ki és ismételjük meg a felkérést.
A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége és az IBSSA NÉVJEGYNAPTÁR szervezés határidejét 2008.október 10. meghosszabbítottuk, de sajnos nincs lehetőség már a személyes találkozásra.
 
Mit kell tennie?
A mellékletben lévő Szerződést kell kitölteni és elküldeni postán egy darab névjegykártyát is mellékelve a következő cím valamelyikére:

NÉVJEGYNAPTÁR Kiadó
1138. Budapest, Váci u. 163.
 
vagy  
 
NÉVJEGYNAPTÁR Kiadó
2651.Rétság, Templom u. 3.

Az anyag megtalálható az www.ibssa.hu honlapon is!
 
Részünkről az Elnök Úr felkérésének tisztességgel eleget tenni akkor tudunk, ha erre a levelemre postafordultával választ kapunk.
Azoktól, akik már megkötötték a szerződést elnézést kérünk, hogy ismételt levelet küldünk, ugyanis nem volt időnk kiválogatni a címlistából azokat, akik már szerződést kötöttek.