Sir Gyenes Levente Máltai Lovag: "az általam képviselt lovagrend legitim..."
 
A kiállás és megnyilatkozás méltó névviselõjéhez!
Rendkívül fontos, különösen napjainkban, hogy tájékozott, netalán bölcs legyen az ember! Hogyan is lehet feltételezni egy felelõssége teljes tudatában, "magas pozícióban" lévõrõl, hogy könnyen megvezethetõ azokon a területeken, melyek leinformálhatók!
A "bulvár" jelentése és e szó által fémjelzett sajtómegnyilatkozások mindössze "olvasóhajhász", el akarja adni magát és természetesen jó áron. (Ezt meg is teszi!) A ma embere sokkal fogékonyabb a baj, botrányok, netalán tragédiák iránt. A széprõl, jóról "fel sem tételezik", hogy vannak, léteznek, hogy a jó megvalósítása lehet életforma.

Külön jelentős, hogy Sir Gyenes Levente  szavainak tágabb értelmezésük is lehet, vagyis a "lovagi" magatartás, értékrendszer és példamutatás hordozása! Megvalósítani mindazt, amire a környezetnek szüksége van.

Szinte minden ember életében az utóbbi években előfordult, hogy egy segélykérő, kinyujtott kéz alamizsnát kért! Rendkívül szomorú! Tudjuk, az adomány-fillérkék nem mindig azt a célt szolgálják, amellye kérik! De nincs egy kis felelőssége mindenkinek a "másik emberrel" szemben?! Biztos, hogy hagyni kell a körülményeket elembertelenedni?!

Nem hiszem! 

Büszkén írom le, Sir Gyenes Levente nemcsak, mint Gyömrő polgármestere igyekszik "maradandót alkotni", hanem úgyis, mint magánember, mint lovag a tetteivel emberszeretetével!

Hát lehet, hogy nem az a fontos, hogy  sörözött e Dobó Katával és, hogy...