Adomány erdélyi gyermekeknek ...
 

Maradandót alkotni annyit jelent, mint érzelmeket kiváltani, melyek gyökeret verve soha el nem múló hatásukkal mindig jelen lesznek az életben. A gyermekszív különösen érzékeny hangszer, csodálatos, kristálytiszta hangja van! Jó hallani azt a muzsikát, mely az ajándék átvételekor az őszinte kacagásban, zsivajgó lármában érzékelhető. Levente sokadszor írja be nevét a gyermekszívek aranykönyvébe, melynek "új oldalairól" a következő sorok szólnak:
Az Ordo Hungariae Lovagja Dr. Molnos Levente lovagtársunk a Gyimesi csángó települések iskolái és kultúrházai számára magyar nyelvű könyveket (irodalmi és egyéb témakört felölelő) gyűjt és juttat el a gyimesi medencébe. Eddig egy szállítmány - mintegy 2500 kötet került kiszállításra az anyaországból, a második szállítmány, amely gyűjtése - magánszemélyek és könyvkiadók - könyvtárak adományai - hozzávetőlegesen 4000 - 6000 könyv - kiszállítása szervezés alatt.
Lovagrendünk ígéretet kapott még 12 db. komplett számítógépre, melyből 8 db. - a gyimesi települések Magyar nyelvű iskoláinak eszközkészletét fogják bővíteni, 4 db. pedig az anyaországi kistérségi eszközszegény iskolák - rendünk esetében a - Fehér megyei - Velence tavi kistérség - Verebi Általános iskola eszközkészletét fogja bővíteni.