Névjegynaptár
 

Tisztelt Dámák és Lovagok!
 

2008.december 08-tól megjelenik Õeminenciája José Manuel de Veiga da Costa Cosmelli Herceg, Nagymester előszavával a Lovagrend és az IBSSA közös NÉVJEGYNAPTÁRA.

Értesítem a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége Dámáit és Lovagjait, hogy 2008.december 08-tól megjelenik Őeminenciája José Manuel de Veiga da Costa Cosmelli Herceg, Nagymester előszavával a Lovagrend és az IBSSA közös NÉVJEGYNAPTÁRA.
A színes képekkel és 120 névjegykártyával megjelenő kiadvány bemutatja az év eseményeit.
Többek között megtalálható a képeken a  2008.áprilisi és novemberi Lovagavatási ceremónia a Gödöllői Királyi Kastélyban,
 
a Magyar Rend Lovagavatása,  Apród avatás és keresztelő a Sziráki Kastélyban, a Vay Kastély avatása, a Lovagklub a Budai Várban, a Lovag és Testőrbál képei, valamint az IBSSA Aradi Kongresszusa és VII."SEC-tember" képei.
 
Amennyiben rendelni szeretne a NÉVJEGYNAPTÁRBÓL, azt megteheti közvetlenül a kiadótól 3.000-Ft/db áron. Kérem, hogy a rendelést a nevjegynaptar@wnet.hu e-mail címen tegyék 2008.11.26.-ig, mivel korlátozott darabszámban jelenik meg és újra nyomtatást csak nagyobb tételű rendelés
esetén vállalunk.
Az elérhetőségem mobilon: Both József 2069580-632
 
Lovagi üdvözlettel:
 
Both József