Karácsonyi elõzetes az Ordó Hungariae és a Máltai Lovagrendnél
 

"Fölöttünk csengőn, tisztán énekel az ég 
Szeretet lángot rak a fázó homlokok mögé.
Tiszta öröm tüze átég a szemeken,
Harangjáték cseng-bong a boldog szíveken,?"...


Még, csak december első napjaiban járunk, s máris körülöttünk érezzük a Karácsonyi fenyő illatát, lázasan készülünk, s amint egyre közelebb kerülünk a béke és szeretet ünnepéhez, annál inkább előtör belőlünk a az ajándékozási vágy!
Milyen öröm látni a feldíszített fát, öröm látni, ha a szeretet záloga kézzelfoghatóan, gyönyörű csomagolásban pompázik a fa alatt. Mindenki szeret ajándékot kapni, ám igen sokan szívesen adnak is! Adnak másoknak, önzetlenül, szeretettel kicsorduló szívvel.Sokszor az összegyűjtött ajándék sorsa, - kihez, hova kerül,- rejtve marad. De a szív az ajándékozókban pontosan úgy ragyog, mint a legszebben feldíszített csillogó ajándék.

Az Ordo Hungariae és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége lovagjai minden évben igen jelentős ajándék-gyűjtést szerveznek, s nem kismértékben saját anyagi javaikból áldoznak arra, hogy főleg azoknak a gyermekeknek jusson meglepetés ajándék a szerény karácsonyfa alá, kiknek sorsa megérinti a szíveket, kiknek nem jut ajándék!
Sir Dr Király Csaba az Ordo Hungariae Nagymestere szíve minden szeretetével és óriási munkával szervez, mozgósít kér és adományoz minden évben. Akik ehhez hozzájárulnak és tevékeny részesei ennek a felemelő, szép "munkának"  méltatlan lenne, ha nevüket nem említenénk meg.
Dáma Oláh Zsuzsanna, Lovag Simon Károly, Lovag Varga Attila az Ordo Hungariae lovagjai, Sir Klement Tibor a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Loagrend lovagja.
S   TE  kicsi ajándékozott, ismeretlenül is gondolj ránk ajándékozókra, abban a percben, amikor ajándékainkat kibontod, érezd, Téged is szeretnek, Te is fontos vagy... kívánjuk:

"Csillag legyen kéklő szemecskéd, szíved szórjon ránk illatot,
s az angyaloktól ellesett dal tegye széppé karácsonyod!"

 

 

 

 

 

Adományozásról


Átadás - Átvételi jegyzőkönyv


Alulírott elismerem, hogy a mai napon a Máltai Hórusz Spirituális Rend nevében az Ordo Hungariae Rend és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége képviselőitől átvettem:

 1 db. komplett számítógépet a Máltai Lovagrend képviselőjétől, 
 85 db. mesekönyvet,
17 db. irodalmi könyvet,
34 db. történelmi könyvet
117 db. egyéb tudományos ismeretterjesztő könyvet,
94 db. tankönyvet,
20 db. számítástechnikai szakkönyvet,
110 db. egyéb könyvet,
215 db. regényt,
Összesen 695 db. könyvet.


 2 zsák (150L) felnőtt cipőt,
9 zsák (150L/zsák) felnőtt ruhát
2 zsák (150L) gyermekruhát
1 zsák (150L) gyermekjáték
az Ordo Hungariae Rend képviselőjétől, 
 
 Kelt: Szekszárd, 2008. december 03.