Újévi koncert születik Budapesten
 

1939 óta minden év első napján megrendezik Bécsben az Újévi koncertet,ahol évről évre egyre impozánsabb eseményben lehet része a több ezer osztráknak és - kifejezetten erre az alkalomra - a fővárosba látogató külföldieknek.

Sir Mága Zoltán, máltai lovag, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége Jószolgálati Nagykövete, világhírű hegedűművész ezt a hagyományt kívánja életre kelteni hazánkban, amikor neves művész-kollégáival karöltve egy egész estés Újévi Koncert megszervezésén fáradozik.

Nem titkolt szándéka egy olyan tradicionális esemény létrehozása, amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett, újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerezhet Magyarországnak.

2009. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában kimagasló színvonalú élménnyel, káprázatos látványvilággal és természetesen, Strausshoz hű miliővel több mint tízezer vendéget várnak.

Jó lenne, ha a Máltai Lovagrend, az IBSSA, az Ordo Hungariae és a társrendek, együttműködő szervezetek tagjai is minél nagyobb számban lennének jelen ezen a nagyszabású eseményen!

A jegyek árusítása - amelyek 2000,- és 9000,- Forint összegben kaphatóak - már elkezdődött. Akár cégek által adott ajándékként is
elképzelhető.

Kérünk benneteket, hogy részvételetekkel segítsetek ezt az első, mega méretű Mága koncertet minél sikeresebbé tenni!

További információ: www.magazoltan.hu


Üdvözlettel:

Prof. Popper György, KGC
Máltai Lovagrend Miniszterelnöke
IBSSA elnöke