SIR dr. Kiss József Máltai Lovag felajánlása
 

Rendelkezem egy igen speciális vizsgálati módszerrel-rendszerrel, mely sokak egészségének rehabilitációjához járulhat hozzá. Itt fogant meg a gondolat: "az egyik legnagyobb ajándék az egészség".
Ezt az "ajándékot" szeretném felajánlani Őexcellenciája. Popper György Miniszterelnök úr teljes egyetértésével, gondoskodó támogatásával, 2009. január elsejétől kezdődően egész évben havonként (előre egyeztetett időpontokban) öt olyan gyermek részére, akinek erre szüksége lenne, de családja anyagi helyzete nem teszi lehetővé a vizsgálat igénybevételét.

Tájékoztatásul el kell mondani, hogy jelen pillanatban ez a vizsgálat, az időigényesség, szakorvosokkal történő analizációk és konzultációk, nem utolsó sorban a fejlesztési ráfordítások miatt vizsgálatonként 40-50 ezer forintot  költséget jelent.
Így e vizsgálatok összértéke, amit nagy szeretettel ajánlok fel (természetesen Rendünk jó hírnevének öregbítése érdekében is) 2.4-2.6 millió forint összeget képvisel.

Szeretnék hozzájárulni Lovagrendünk által jelentősen támogatott és a segítségünkre nagyon rászoruló társadalmi réteg: a gyermekek egészségének megőrzéséhez az én módszerem által. Meggyőződésem, ezen felajánlásom  nagyon jó célt szolgál és jó kezekbe került.
Feltehetőleg ez évben karácsonyig személyes találkozásunkra csekély a remény, így szeretném tolmácsolni szívből jövő jókívánságaimat minden lovag-testvéremnek, akiket valamilyen vis-maior miatt esetleg elérni nem lesz módom.

Megkülönböztetett tisztelettel:
Dr Kiss József KM
vezérigazgató