A boldogság kék madara .....
 

Az ember  életében a dolgos hétköznapok és küzdelmek sorában az ünnepnapok jelentenek  felejthetetlen, érzelmekkel teli röpke pillanatokat, melyekre szívesen, szeretettel gondolunk.

Soha sem könnyű megtalálni az "igazit", de akinek szerencséje van, rálelhet párjára, arra, akivel az együttlét szeretettel teljes, akinek szívesen lesi még a gondolatait is.

Sir Dr Reindl László a Ciprusi Csend és Kard lovagja egybekelt (szavaikat idézve. "örök hűséget esküdtünk egymásnak!")

Dáma Gergely Zsófiával, aki az Ordo Hungariae Lovagrend tagja. 

A boldogító IGEN kimondására 2009. február. 21-én Gödöllőn került sor, szerény, de annál érzelemdúsabb miliőben. Természetesen nem maradhatott el a nászút, melynek uticélja (ismerve Sir László lovagtestvérünk "kalandvágyát", nagy utazást jelentett) Ausztrália, majd Újzélad gyönyörű tájai lettek.

A boldog pár élvezhette az együttlétben rejlő örömöket, csak úgy, mint a hajózás élvezeteit. Sir László több évig, mint tengerésztiszt járta a tengereket, s most,  nosztalgiázhatott, nézhette a végeláthatatlan határt, visszagondolva hajós éveire. Mint mondta: "Ösztönösen kezdtem a hajó korlátnak támaszkodva dúdolgatni a sokszor, esténként énekelt tengerész dalocskát; a tengerészek, mind merészek ..."

Kedves Zsófia és László!

Szívünk minden melegével és szeretetével köszöntünk Titeket és gratulálunk egybekelésetekhez! Vigyázzon Rátok a Teremtő, védjen és óvjon mindenben. A szeretet a ragaszkodás és egymás megbecsülése legyen olyan végtelen, mint újaitokon az aranygyűrű, mely nemes anyagával a múlhatatlan jelzi, végtelen vonalával pedig az "idők végtelenségére" utal.