Tisztelet Társasága gálakoncertje az Arénában
 

Sir Schmuck Andor Lovagtársunk ismét nagyszabású programot hirdetett meg az általa alapított és vezetett Tisztelet Társasága tagjai számára. 60 ezer levelet postázott a szervezet, amelyben 3 órás zenés táncos gálaműsorra hívta meg a tagjait. S mivel nagyon sokan jelentkeztek, ezért a "szépkorúak" háromszor töltötték meg az Aréna lelátóit 2009. május 20 -  21-én.
Lovagrendünk néhány tagja is jelen volt az egyik előadáson. Egyszerre több, mint 12 ezer ember élvezte a pörgő ritmusú, nagyon színvonalas és látványos könnyűzenei műsort, s tapsolt fiatalsága kedvelt sztárjainak, előadóinak vagy a mai kor népszerű művészeinek. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy Sir Mága Zoltán és az Angyalok nélkül ma már elképzelhetetlen nívós műsor, vagy jótékonysági előadás. 

Hihetetlenül felfokozott, forró hangulatban zajlott a hosszúra nyúlt, de rendkívül gazdag és élvezetes szórakoztató műsor, s volt olyan előadó, aki lement a színpadról a közönség közé és az "örök ifjak" vele táncoltak. A nézőtér akkor csendesedett le amikor Sir Schmuck Andor lovagtársunk jelent meg a színpadon és bejelentette, hogy a szokásoknak megfelelően a "Tisztelet Díj" kitüntetések átadására kerül sor. 

Minden évben kiválasztják azokat a személyeket, akiket "a szépkorúak érdekében végzett kiemelkedő munkájukért" a Díjra érdemesnek találnak. Az idei kitüntettek között szerepelt: Habsburg György főherceg, Csala Zsuzsa művésznő, Hagyó Miklós Fővárosi Önkormányzat alpolgármestere, Halmi Gábor rendező. Lovagrendünkből két személy kapta meg a megtisztelő kitüntetést, a Tisztelet Díjat:  H.G. Professzor Popper György és felesége Lady Popper Anna.

Szeretettel gratulálunk a kitüntetéshez!