Sir Pintér Ferenc, Máltai Lovag kapta az “Év Vállalkozója” kitüntetést
 

Sir Pintér Ferenc, Máltai Lovag kapta az “Év Vállalkozója” kitüntetést emellett január 20 - án ünnepli 60. születésnapját

Már hagyomány, hogy minden év december 4-én a Vállalkozók Napján a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) megrendezi a Príma Primissima Gálát, s ezen az ünnepélyes alkalmon adják át a területi Príma díjakat is.

2009-ben Tolna megyéből a paksi Pintér Ferenc, ismert üzletember és vállalkozó, kapta meg az “Év Vállalkozója” rangos elismerést. Az eseményre a Művészetek Palotájában került sor, ahol Demján Sándor a Vállalkozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke és Varga István, Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági miniszter adta át Pintér Ferenc paksi vállalkozónak a területi Príma díjat.

A magas szakmai kitüntetésre lovagtársunkat a megyei elöljárók jelölték. Az üzletember építő- és szerelőipari vállalkozást irányít Magyarországon, illetve a németországi Mainzban és Münchenben. Pintér Ferenc kétlaki életet él, havonta megteszi a Paks – Mainz - München közötti utat.

A 90-es évek közepén kivásárolta korábbi társai üzletrészeit gyermekei számára, így cégei ma már tisztán családi alapon működnek. Pintér Ferenc, aki tagja a Máltai Lovagrendnek, az átadáskor elmondta, nagyon bízik a német gazdaság közelgő fellendülésében, amely jó hatást fejthet ki a magyar gazdaságra és magával húzhatja a magyar ipart is.

(Hírforrás: Tolna Megyei TV és Paksi TV)


Kedves Sir Ferenc!
Nagy örömmel értesültünk erről a megtisztelő kitüntetésről, amelyet szívós munkával és kiemelkedő teljesítménnyel érdemeltél ki! Büszkék vagyunk Rád, hogy ilyen komoly szakmai sikert értél el! Hosszú ideje a szűkebb és a tágabb környezetünkben válságról és nehézségekről szólnak a hírek, ezzel szemben Te igen jelentős eredményeket tudsz felmutatni, amelyeket elismernek és nagyra értékelnek. Kívánjuk, hogy tovább folytatódjon ez a pozitív tendencia szakmai tevékenységedben, s a 2010-es év is hasonlóan sikeres legyen! Nagyon büszkék vagyunk Rád és örülünk, hogy hozzánk tartozol!


Kedves Sir Ferenc!
Ez az év személyes okok miatt is rendkívül fontos számodra, mert 2010. január 20-án ünnepeled 60. születésnapodat. Az Év Vállalkozója cím nagyon szép elismerés ezen a kerek évfordulón, de tudjuk, hogy ezért nagyon keményen megdolgoztál. Szívből köszöntünk és gratulálunk születésnapod alkalmából. Kívánunk jó egészséget, erőt, hitet és töretlen dinamizmust a munkádhoz! Teljesüljön minden elképzelésed és valósítsd meg minden tervedet, még a legmerészebbet is, - hiszen eddig is erről voltál ismert – és biztos lehetsz a sikerében. Magánéletedben boldogságot, derűs kiegyensúlyozottságot kívánunk és soha ne hagyjon el az optimizmusod, amely a további sikerek egyik nélkülözhetetlen feltétele!