Újabb KMFAP akció - "Forever Giving" Adomány az árvízkárosultaknak
 

A Forever Living Products Ltd. által létrehozott humanitárius célú, adományozó alapítvány, a "Forever Giving" és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös akciója keretében 3 jelentős segélyszállítmányt juttatunk el Magyarország egyik legsúlyosabb árvízkárokat elszenvedett területére.

- Edelénybe 7 tonna mennyiséget kitevő vizet, élelmiszert, ruhát és Forever terméket küldtünk

- Felsőzsolcára 3.5 tonna hasonló összetételű segélyt szállítottunk

Lovagtársunk Sir Milesz Sándor – lovagnagytiszt, a Forever Magyarország és Dél-kelet Európai igazgatója felhívására nemcsak Magyarországról, hanem a 8 hozzá tartozó országból is számíthatunk adományok érkezésére. A Forever Szlovénia hamarosan útnak indítja segélyküldeményét, de várjuk a Forever Hollandia központjából a magyar árvízkárosultaknak szánt segítséget is.

A következő szállítmány kedvezményezettje Szendrőlád község lesz, ahol rendkívül súlyos, sőt kilátástalan helyzetben van a község mintegy 1800 lakosa.

Kedves Sir Alexander!
Köszönjük, hogy ismét bizonyítod, hogy mennyire fontos számodra a szolidaritás és a humanitás eszméje. Nagyon köszönjük a mozgósítást is, amely a Te személyednek köszönhetően ilyen nagy méreteket képes ölteni.