Sir Mága Zoltán máltai lovag (KMFAP) segélyakciója és felhívás Jótékonysági koncertre
 

Sir Mága Zoltán máltai lovagtársunk kezdeményezésében egy 24 tonnás kamiont és egy 6 tonnás teherautót töltöttek meg létfontosságú javakkal, s ő is az árvíz sújtotta Észak-Magyarországra utazott. Elment Boldvára, Sátoraljaújhelyre, Felsőzsolcára, Edelénybe, Szendrőládra. Majd Miskolcon meglátogatta a veszélybe került házaikból kitelepített és a sportcsarnokban elhelyezett gyermekeket és szüleiket.

Mindenütt személyesen osztotta szét az összegyűjtött temékeket: ásványvizet, gyermek és felnőtt ruhákat, takarókat, élelmiszert, mindent, amire ilyenkor óriási szükség van. Ezzel nem merült ki a világhírű hegedűművész segítő szándéka, mert Lovagrendünk Jószolgálati Nagykövete ismét elárverezi egyik hegedűjét, amelynek bevételét a károsultaknak szánja. 


Sir Zoltán úgy döntött, hogy cselekedni kell, ezért 2010. június 23-án 19.00 órai kezdettel jótékonysági koncertet szervez a Deák téri Evangélikus templomban az árvízkárosultak javára.

Kedves Lovagtársaink!
Mindenkit szeretettel várunk a nagyszabású koncertre, ahol Sir Zoltán felkérésére sok neves művész lép fel. Kérjük, vegyetek részt minél nagyobb számban az eseményen!