Sir Alexander Milesz Máltai Lovagnagytiszt kiemelkedő sikere
 

Ismét óriási sikert értek el Sir Alexander Milesz, a Máltai Lovagrend tagja irányítása alatt működő FLP (Forever Living Products) Kelet-Közép Európai Régió országai. 2010. augusztus hónapban Denverben gyűltek össze a világcég legkiválóbb forgalmazói. Az eredményhirdetéskor kiderült, hogy immár 5. alkalommal került az előkelő 3. helyre a következő európai országok alkotta Régió: Magyarország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegro, Szerbia és Szlovénia. Óriási siker ez, hiszen Brazília és Japán mögött végeztek kiváló eredményükkel és maguk mögé utasították a legnépesebb európai országot, Németországot is.

Drága Sir Alexander és Lady Adrienne!

Szeretettel gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez és a kiemelkedő eredményhez, amely köszönhető a Te és nagyszerű csapatod jó munkájának, s biztos hátteret nyújtó feleséged, Lady Adrienne feltétlen támogatásának. Ez az elismerés méltó Hozzád, mint Máltai Lovaghoz is.

Kívánunk erőt, jó egészséget további munkádhoz, amelyet olyan szakértelemmel és elhivatottsággal végzel, ahogy lovagként is számíthatunk Rád.