Az Ordo Hungariae újabb segélyakciói
 

Lovag Paukert Tamás ötlete volt, hogy állítsanak össze egy segélyszállítmányt Karácsond Autista Segítő Központja részére.

(Az ENSZ 2007-ben hozott döntése alapján minden év április 2-át az Autizmus Világnapjának nyilvánították, ebből az alkalomból kék fénnyel világítják meg a világ számos pontján a városok híres középületeit és műemlékeit.)

Az Ordo Hungariae lovagjai a Rend Humanitárius Tanácsának égisze alatt indították el a gyűjtést. A szervezőmunkát Lovag Varga Attila koordinálta: Kiskőrösről hűtőgépet, porszívót és Lovag Pipicz Zsolt adományaként automata mosógépet kaptak. Lovag Paukert Tamás (IPA) 10 db kinyitható fotelágyat adományozott, továbbá tartós élelmiszerek is kerültek a szállítmányba. 


2011. március 30-án a kora reggeli órákban indultak el Sir Domonyi László teherautójával Kiskőrösről először Gyulára, a segélyrakomány egy részéért, majd onnan a Gyöngyös melletti Karácsondra vezetett az út. Ott lepakoltak és utána visszaindultak Kiskőrösre. Több mint hatszáz kilométert autóztak, de a résztvevők egyöntetű véleménye szerint, megérte. A fáradságért kárpótolta őket a fogadtatás az intézmény lakói részéről. A rend tagjai nagyon büszkék arra, hogy igazi összefogással sikerült véghez vinni ezt a nem mindennapi akciót, amely felejthetetlen élményt nyújtott mindenkinek. A képek magukért beszélnek. 


A jelenlévő lovagokat nagyon megérintették azok a kézzel írott köszönő sorok, amelyeket egy autista gondozott írt és adott át személyesen, a tőle egészen „szokatlan” mosoly kíséretében.

2011. március 30-án – kihasználva az erre a napra rendelkezésre bocsátott szállítóeszközt – még egy akciót sikerült lebonyolítani: leszállításra került a Dobozi Általános Iskola könyvtára részére 180 db szépirodalmi könyv.

Az Ordo Hungariae tagjai hasznos adományt szántak a Budapesti Hajléktalan Óvoda gyermekeinek is, amelyben az alábbi használati eszközöket és tisztálkodási szereket juttatták el:

- új Iskolatáska 15 db
- digitális lázmérő 10 db
- Dr. Oetker tejszínhabpor (1 kg-os) 56 db
- bébi tejitalok 624 db - marcipán figurák 84 db
- új baseball sapkák 100 db
- bébi tusfürdők 204 db
- samponok 300 db
- hajkondicionáló balzsam 300 db
- gyermek ruhanemű 3 zsák

Ezt az segélyadományt Lovag Varga Attila szervezésében, Lovag Balogh Csaba – az S.O.S Alapítvány Elnöke – adta át az Ordo Hungariae Humanitárius Tanácsa nevében.