Tiszteletbeli lovaggá avatás Bécsben, a Burgkapelle-ben
 

Tiszteletbeli lovaggá avatás Bécsben, a Burgkapelle-ben

2011. április 6-án Bécs legfontosabb történelmi helyszínén a Hofburg Burgkapelle-ben került sor a Corps Saint Lazarus International (CSLI) karitatív szervezet és az International Saint Lazarus Union első Tiszteletbeli Lovagavatási ceremóniájára. A különleges helyszínen és rendkívül ünnepélyes körülmények között történt bensőséges egyházi szertartáson a Rend Nagymestere, Senator h.c. Wolfgang Steinhardt Tiszteletbeli Lovaggá avatta Sir Popper Györgyöt és Dámává Lady Popper Annát. Az indoklásban elhangzott, hogy a megtisztelő és kitüntető cím odaítélésével a hosszú évek óta végzett, kiemelkedő humanitárius tevékenységük, valamint a lovagi és más civil szervezetek építésében végzett munkájuk elismeréseként részesültek. 


A lovagavatási ceremónia végén Professzor Popper György az IBSSA elnöke – a nemzetközi szervezet tiszteletbeli tagjává avatta Senator h.c. Wolfgang Steinhardt--ot és átnyújtotta az IBSSA Dicsőség Érdemrend arany fokozatát, a CSLI kiemelkedő humanitárius és katasztrófaelhárító tevékenysége elismeréseként. 


Az IBSSA és a CSLI a jövőben szoros és hatékony együttműködésre törekszik a két szervezet tevékenységében fontos szerepet játszó területeken.