Könyvbemutató a Máltai Lovagrend (KMFAP) részvételével
 

A Szlovákiai Kierkegaard Tudományos Társaság 2011. május 24-én a Vágsellyei Ján Johanides Városi Könyvtárban / Szlovákiában rendezte meg az általuk kiadott „Kierkegaard as challenge to the contemporary world” című könyv bemutatóját. A könyv megjelenését támogatta Sir Alexander Czellárik, a KMFAP Szlovákiai Priorja.

Az eseményen megjelent a szlovák diplomáciai testület részéről Őexc. Anita Hugau – a Dán Királyság szlovákiai nagykövetasszonya, Őexc. George Lemieux – a Kanadai Nagykövetség Szlovákiában akkreditált Chargé d´affaires-je, H.G. Professzor Popper György – a KMFAP nagymesterének általános helyettese a Máltai Lovagrend képviseletében, továbbá Martin Alföldi úr, Vágsellye város polgármestere, és a nyitrai Konstantin Filozóf Egyetem több akadémiai professzora. A Ciprusi Rend képviseletében megjelent Sir Ján Culka tábornok úr, a Femeraid szlovákiai igazgatója. A könyvbemutató megszervezésében aktív szerepet vállalt Lady Mária Czelláriková.

A rendezvény után Sir Alexander Czellárik és Lady Mária meghívására baráti hangulatú fogadásra került sor a vágsellyei Kilácskó házaspár „Tropicana” cukrászdájában és éttermében.

A Szlovákiai Kierkegaard Tudományos Társaság következő kiadványának bemutatója 2011. június 9-én került megrendezésre a szlovákiai Zsolnán (Žilina), amelynek fővédnökei a Dán Királyság szlovákiai nagykövetasszonya Őexc. Anita Hugau, a Francia Köztársaság szlovákiai nagykövete Őexc. Jean-Marie Bruno, a Spanyol királyság szlovákiai nagykövete Őexc. José Angel López Jorrin, Szlovákia kanadai Őexc. Chargé d´Affaires-je Georges Lemieux, valamint Sir Alexander Czellárik, a KMFAP Szlovákiai priorja voltak.

Melléklet: az esemény meghívója