BioLabor EMOST készüléket ajándékozott Sir Erdőfi-Szabó Attila a Femeraid International (KMFAP) részére
 

2011. október 29-én Sienában, Olaszországban került sor a BioLabor EMOST módszerrel működő, gyógyászati kezeléseket végző, nagyon korszerű készülékének átadására, amelyet a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagja, Sir Dr. Erdőfi-Szabó Attila ajándékozott a Femeraid International egészségügyi és katasztrófaelhárító segélyszervezet Angolai központja részére. A készülék óriási segítséget jelent az Afrikában rendkívül aktívan és nagy területen működő segélyszervezet szakmai munkája során végzett orvosi kezelésekhez.

Ez már a második készülék, amelyet a Lovagrend rendelkezésére bocsátott a BioLabor nevében Sir Attila, azzal a céllal, hogy ez a különleges készülék rendkívüli gyógyító módszereinek segítségével minél több személynek adja vissza egészségét és segítsen jó kondíciójának megtartásában.

Drága Sir Attila!

Köszönjük szépen az általad és szakmai csapatod által kifejlesztett, tudományos szenzációnak minősülő készüléket, amely a gyógyítás legkifinomultabb módszerével kezeli a betegségeket és őrzi meg az emberek egészségét. Büszkék vagyunk teljesítményedre, hazai és nemzetközi sikereidre, amelyhez szívből gratulálunk!