Névjegynaptár 2008: a mindig bõvülõ adatbank-naptár
 
"Miről is van szó?" - kérdeztük Both József jogtulajdonost a részletekről: "a Névjegynaptár - mint a neve is jelzi - nem egyszerűen naptár, vagy határidőnapló, inkább adattár naplónak nevezném, tekintve azt az adatbankot, amit tartalmaz: ez a mai üzleti világban óriási információs eszköz.  Maga a határidő napló remekül használható munkaeszközként, a második részben elhelyzett névjegykártyák pedig tevékenységi körük jelzéseivel információt hordoznak nemcsak belföldön, de határainkon túl is".

Így jelent meg eddig a vállalkozók Névjegynaptára, vagy a Panoráma Magazinnal közösen létrehozott Világ-névjegynaptár. Utóbbi azért szerveződött, hogy a világ különböző országaiban élő magyarok, vagy az óhaza honfitársaink között olyan kapcsolatot hozzon létre, amely mindenki számára hasznos információkat hordoz. Ebben az igényes, exkluzív kiadványban - amely ezáltal hasznos ajándék is lehet bárki számára - bármilyen elérhetőség megtalálható: legyen az cím, telefonszám, esetleg e-mail.
Elmondhatjuk tehát, a Névjegynaptár napi reklámhordozó és az Internet világában is hasznos segédeszköz, igaz rá az is, hogy "híd a magyarság közt" különböző földrészeken, a világ számos országában.

A felhasználók már megszokhatták, hogy minden évben bővül valami újdonsággal a Névjegynaptár család, a naptár harmadik részében például lehetőség van saját névjegykártyák elhelyezésére is.

Az idei év különlegessége a VII. Ultrakönnyű Repülők Találkozója alkalmából megjelenő naptár, amelynek külön értéket ad, hogy az ajánlást Farkas Bertalantól, Magyarország első űrhajósától olvashatjuk. A repülőnap 2007. július 13-14-15-én lesz, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket Rétság-Tolmács repülőterén. (Bővebb információról és a tartalmas programokról a www.ul-talalkozo.hu honlapon olvashatnak.)

Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós
Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós

Kuriózum a Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége és más nemzetközi lovagrendek  első alkalommal megjelenő Névjegynaptára is. Kiemelten említést érdemel azonban az IBSSA (Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége) immáron második alkalommal megjelenő, egyedi, reprezentatív  Névjegynaptára, mely hírül viszi a szervezet tevékenységét Magyarországon kívül a világ több mint száz országába.

 Sir Oszter Sándor és Sir Prof. Dr. Popper György
Sir Oszter Sándor és Sir Prof. Dr. Popper György

Természetesen igény szerint lehetőség van rá, hogy a naptár elejében bővebben, akár képekben is bemutatassunk egy-egy vállalkozást, intézményt vagy egy adott települést.
Alsópetény polgármesterének, Laluja Imrének a véleménye (több pozitív visszajelzésből): "Hasznos a termék, ugyanis egy tárgyalásom során - ahol nem volt internetezési lehetőség - meg tudtam mutatni egy befektető partneremnek a naptár elején a rólunk szóló referenciákat és ezzel mindjárt meggyőzőbb volt a tárgyalás további része."

Dr. Lipp László atya és az AN-2
Dr. Lipp László atya és az AN-2

Az érdeklődők a részletekről további információkat a www.nevjegynap.tar.hu honlapon, vagy személyesen Both József cégtulajdonostól a 06-20/9580-632-es telefonszámon kaphatnak.

További elérhetőségek:
E-mail: nevjegynaptar@wnet.hu
Fax: 06-35/350-925

SaMe