Győrben járt a Máltai Lovagrend (KMFAP) mikulása a „Máltai Mikulás”
 

2011. december 6-án ismét ellátogatott a Máltai Mikulás a győri Brunszvik Teréz Német Nemzetiségi Óvodába. A gyerekek élénken emlékeztek a tavalyi találkozóra, s az ő kérésükre került sor ismét a látogatásra, mókás krampuszok kíséretében.

A kicsik nagy izgalommal készültek, magyar és német énekekkel, versekkel várták a Máltai Mikulást. Több gyermek saját rajzát ajándékozta a hosszú szakállú Mikulásnak, aki minden gyermeknek finomságokkal teli ajándékcsomagot és kifestőkönyvet adott át. Az igazsághoz tartozik, hogy néhány feleslegessé vált cumit is begyűjtött a Máltai Mikulás s mélyen a zsákjába rejtette, hogy többet ne legyen rájuk szükség.

A vidám találkozó végén a Máltai Mikulás elmondta, hogy jövőre is eljön az óvodásokhoz, hogy meggyőződjön, betartották-e a kicsik jó magaviseletükre tett ígéretüket, és ismét hoz ajándékokat a jó gyerekeknek.

Kedves Máltai Mikulás!

Köszönjük, hogy az idén sem felejtkeztél el a legkisebbekről, akiknek nagy örömet okoztál.

  

  

A Máltai Mikulás (KMFAP) látogatásáról a Kisalföld online magazin is beszámolt. A tudósítás megtekinthető az alábbi linkre kattintva: http://www.kisalfold.hu