Szlovák Máltai Lovag (KMFAP) segítsége a Lovagi Város, Kiskőrös intézményeinek
 

Sir Bodor Róbert, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagja tudomást szerzett arról, hogy miután Kiskőrösön gyönyörűen felújították a Polgármesteri Hivatalt és a Művelődési Házat, sor kerül a térségi orvosi szakrendelő teljes rendbehozására is.

Sir Róbert – szokásához híven – azonnal cselekedni kezdett együttműködve a kettős pozíciót betöltő Lovag Varga Attilával, aki a KMFAP Dél-Magyarországi Humanitárius igazgatója, illetve az Ordo Hungariae Humanitárius Tanács elnöke és rövid idő elteltével jelentős értéket képviselő építési anyagot szállított Magyarországra az épület falainak kezeléséhez.

A szállítóeszközt ezúttal is a város polgármestere Sir Domonyi László lovagtársunk biztosította. Sir Róbert már többször adományozott nagy mennyiségű festékanyagot a régió épületeinek felújításához.

A mostani 2011. december 7-i felajánlása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a város lakói megismerjék a lelkes és hatékony munkát végző helyi segítőkön kívül egy önzetlen külföldi lovagtársunk, Sir Bodor Róbert nevét is.

Kedves Sir Róbert!
Köszönet a gyors és nagylelkű segítségedért.