H.G. Prof Popper György, a Máltai Lovagrend (KMFAP) Nagymesterének helyettese Belgrádba látogatott
 

2011. december 10-én Prof. Popper György – Máltai Nagykereszt lovagja és Sir Kertész Csaba – Máltai Lovagparancsnok Szerbia fővárosába, Belgrádba utaztak.

Az év végi látogatás keretében került sor a KMFAP Balkán Régió vezetőivel való baráti találkozóra a Hotel President Kovilovo-ban, amelyen részt vett Sir Bogdan VUKOSAVLJEVIC – Máltai lovag, a Nyugat-Balkáni Régió Perjele, Sir Constantin BUZATU – Máltai Nagykereszt lovagja, Románia Perjele, Sir Sasa VUJKO – Máltai Lovagparancsnok, Szerbia Bailiffje és Sir Joachim SCHWARZ – Máltai lovag.

A rövid látogatás célja a Balkán térségben meglévő jó együttműködés további erősítése és kiterjesztése, továbbá a következő évi feladatok, események egyeztetése volt. A jó hangulatú és mindenki számára hasznos találkozó évzáró vacsorával ért véget, amelyen a vendéglátók bemutatták lovagjelöltjüket, egy világhírű zeneművészt Szlovéniából.

Nagyon örvendetes a KMFAP számára az a fejlődés és aktivitás, amely a Balkán Régió országaiban tapasztalható az utóbbi időben, köszönhetően a Lovagrend helyi vezetői munkájának.