Ünnepség Lady Mária Czellárikova születésnapja alkalmából Vágsellyén
 

Vágsellyén A 2012. január 7-i fantasztikus jótékonysági koncert után Lady Maria születésnapi vacsorára invitálta a lovagtársakat a KMFAP Szlovák Perjelség lovagi klubjába, a vágsellyei Tropicána cukrászdába. Gyönyörűen megterített és elegánsan feldíszített asztalok várták az est résztvevőit, akik virágcsokrokkal és ajándékokkal érkeztek.  

A mesterszakács által készített kitűnő ételekből, fogásokból álló vacsora során került sor az ünnepelt köszöntésére, akinek 60. születésnapjára gyűlt össze a sok szlovák és magyarországi barát, lovagtárs, akik tisztelettel és nagy szeretettel ünnepeltek együtt a néhány nappal előrehozott partin.

Lady Mariát és rendkívüli személyiségét méltatta mindenki a köszöntőjében, és elárasztották gyönyörű virágokkal, ajándékokkal, s kapott egy igazán eredeti meglepetést is: a nevét viselő utcanévtáblát. Lady Maria Czellarikova szakmai felkészültségét és kivételes tudását a gyógyítás, az orvosetika és az orvostudomány területén a Máltai Lovagrend (KMFAP) - Pro Deo State University azzal ismerte el, hogy H.G. Sir Popper György az egyetem rektorhelyettese átadta az ünnepeltnek az egyetemi professzori kinevezését.

Majd betolták a születésnapi tortát, amelynek elfogyasztása hangulatos zenei aláfestés kíséretében történt.

Drága Lady Maria!

Fogadd szívből jövő jókívánságainkat és szeretetünket születésnapod alkalmából. Nagyon büszkék vagyunk Rád és örülünk, hogy Lovagrendünk tagjai között tisztelhetünk!