Sir Pánczél Zoltán kitüntetése a Tisztelet Társaság gáláján
 

Sir Schmuck Andor lovagtársunk nyolc évvel ezelőtt megalapította a Tisztelet Társasága szervezetet, amely a nyugdíjas korosztály, a „szépkorúak” széles rétegét fogja össze mintegy 142 ezres tagságával. A szervezet az évek során beváltotta a hozzá fűzött reményeket, agilis és fáradhatatlan vezetőinek köszönhetően egyre aktívabban működik a magyar társadalomban, a korosztály tartalmas életének érdekében.

A Tisztelet Társasága díjat alapított, amelyet a közélet azon szereplőinek ítél oda, akik életük és tevékenységük által pozitív hatást gyakorolnak a társadalom tagjaira és példaképül állíthatóak az emberek elé, korosztálytól függetlenül. Az idei ünnepségre meghívást kaptak a korábbi díjazottak is, s közülük sokan meg is jelentek. Így H.G. Prof. Popper György is, aki korábban már megkapta a megtisztelő kitüntetést.

2012. január 31-én zsúfolásig megtelt a Duna palota gyönyörű színházterme, ahol idei díjátadó gáláját és 8. születésnapját tartotta a Tisztelet Társasága. A társadalom szinte minden szegmensét képviselték a kitüntetésre jelölt személyek: Esztergályos Cecília, Sir Schobert Norbert, Hajdú Péter, Nyári Károly és Kálmán Olga.

   

Sir Pánczél ZoltánA Tisztelet Társaság Rózsa Díját, amelyet kiemelkedő teljesítményért adományoznak, idén Sir dr. Pánczél Zoltán, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) nagykereszt lovagja, a Rendi állam gazdasági minisztere, Magyarország Temesvári tiszteletbeli konzulja és a Temesvári egyetem docense vehette át az ünnepségen résztvevők előtt.

Kedves Sir Andor!

Szeretettel gratulálunk a nagyszerűen működő szervezethez, amelynek Te vagy a motorja, s köszöntünk újraválasztásod alkalmából a Tisztelet Társasága elnöki funkciójában.

Kedves Sir Zoltán!

Szívből gratulálunk a „Rózsa Díj” rangos kitüntetéshez.

2012. február 6.