Lady Mária Czellárikova, a Máltai Lovagrend (KMFAP) tagja, rangos szakmai kitüntetésben részesült
 

2012. április 17-én az Egészség Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen, amelyre a Nagyszombati Ján Palárik Színház dísztermében (Szlovákia) került sor, Lady Dr. Mária Czellárikova főorvos asszony, a Máltai Lovagrend (KMFAP) dámaparancsnoka újabb kitüntetést kapott kiváló szakmai munkájáért.

Az elismerő emlékérmet a Trnavai – Nagyszombat Megyei Önkormányzat elnöke Ing. Tibor Mikuš, Dr.h.c. adományozta Lady Máriának a belgyógyászati orvoslás és klinikai farmakológia terén kifejtett tevékenységéért és az orvosi szakágak fejlesztésében végzett munkájáért.

Drága Lady Mária!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk Lovagrendünk tagjai nevében és további sikereket kívánunk gyógyító és szakmai kutató tevékenységedben, amely lelkiismeretes végzése mellett mindig jut időd és erőd a humanitárius munkára is a Szlovák Perjelségben.

 

Anna Drimajová és Lady Czellárik Mária az elismerő emlékérmekkel, balról Ing. Tibor Mikuš Dr.h.c., a Nagyszombat Megyei Önkormányzat elnöke és jobb oldalon Zdenko Čambal a Nagyszombat Megyei Önkormányzat alelnöke