MEGHÍVÓ - "Gyermeknap - Lovagi ajándékokkal" a ráckevei "AquaLand" - ban, adományátadás a Máltai Lovagrend (KMFAP) és társrendjei jóvoltából
 


Gyermeknap – lovagi ajándékokkal

Velünk nyit a ráckevei Oázis Wellness Park

Vajon van-e szebb ajándék, nagyobb öröm, mint amikor a Gyermeknapon ajándékot kapnak a gyerekek? Biztosan van, de ugyan ki vitatná, hogy nagyon-nagyon csábítóak azok a programok, amelyekben csokievő és lufi fújó verseny van, ráadásul ajándékokkal, valamint vízi torna a nagyobbaknak, Delfin terápia mindenkinek, rajzverseny és egyebek – szülő legyen a talpán, aki türelemmel végigvárja, amíg a gyereke mindent kipróbál. Énekesek, zenekarok szórakoztatják a vendégeket, hip-hop bemutató, gyermekeknek színházi előadás és még sok minden várja az ünnepelteket. Annyi ajándékot gyűjtött össze a szervező Nagy Viktória (R.V. Store Kft.), hogy szinte biztosan jut minden gyereknek valamilyen meglepetés. 

A Máltai Lovagrend (KMFAP), a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend és az Ordo Hungariae Rend közös szervezésben ebbe a gyermekparadicsomba hívott meg 50 hátrányos helyzetű, árva és autista gyermeket, akiknek pénz- és természetbeni ajándékokat adunk át. Az átadásra kerülő adományok értéke mintegy 1 millió forint.

A lovagrendek szeretettel meghívják tagjaikat gyerekeikkel együtt, hogy töltsék el kint a szabadban, az élménystrandon a Gyermeknapot, amelyet 2012. május 27-én (vasárnap) tartunk. (Cím: Ráckeve, Strand u. 4.) A javasolt érkezés 9 óra. Az ünnepélyes megnyitóra 10 órakor kerül sor.

Az időjárást sajnos nem tudjuk befolyásolni, korábban napos, szép időt ígértek, majd esőset, borúsat, ezért a helyszín a ráckevei meleg - termálvizes AquaLand-ra lett áthelyezve.