Új Lovagklub helyszínt avattunk a Royal Castle étteremben
 

Jó ideje létezik a Budai Várhegy tövében egy kedves étterem, amely csak arra várt, hogy valaki életet leheljen belé. Úgy tűnik, ez most megtörtént.

Sir Niklós András Máltai lovagparancsnok (KMFAP) párjával, Vikivel időt és fáradtságot nem kímélve alaposan rendbe hozták az éttermet, s új nevet is adtak: Royal Castle, jelezve, hogy itt valami új kezdődik. Az étterem adottságai kiválóak, mert a tér több jó méretű egységre osztott, két szinten. Hangulatos légkör, jó konyha, kedvező árak, barátságos és profi személyzet – ezek egy remek étterem legfőbb ismérvei, nos ez megvan. Reméljük és kívánjuk, hogy teljesüljön az ötödik feltétel is: legyen minél több vendég.

  

Ezen a rokonszenves helyen tartotta a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Lovagklubja havi klubestjét 2012. május 31-én. Ezúttal még a szokásosnál is többen jöttünk össze, hiszen az új dolgokra mindenki kíváncsi. Kedves figyelmességként megvendégeléssel fogadta Sir András a különböző Lovagrendek tagjait.

S a klubnap napirendjének megfelelően a hírek, bejelentések, elismerések átadása és beszámolók végén H.G. George Popper a Nagymester Általános helyettese, Magyar Nagyperjel átadta Sir Andrásnak a Máltai Lovagrend oklevelét, amellyel a Royal Castle éttermet hivatalos lovagi találkozóhellyé nyilvánította.

Az étterem vezetője Sir Tulipán Miklós Ciprusi lovagtársunk, akinek szakmai hozzáértése, felkészültsége és vendégszeretete láttán bizton állíthatjuk, hogy jó kezekbe került az étterem további sorsa.

Royal Castle Étterem
Cím: 1016 Budapest, Mészáros utca 10.
Tel.: 375-55-98

Kedves Sir András és Sir Miklós!

Köszönjük lovagtársaink nevében, hogy a jövőben állandó és méltó helye lesz a Lovagi klubnapoknak.