A Máltai Lovagrend (KMFAP) Nagymestere a „Knight's Pub” vendége volt
 

H.M.E.H. Prince José Cosmelli a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Nagymestere többnapos hivatalos budapesti tartózkodása alatt vacsora meghívást kapott Sir Niklós András Máltai lovagparancsnoktól. A vacsora helyszíne lovagtársunk új étterme: a Knight's Pub. Ennél találóbb nevet nehezen tudunk elképzelni ennek a sajátos hangulatú helynek, amely a középkori jellegű pincéjével, hatalmas faragott bútoraival valóban a lovagkort idézi.

2012. június 26-án este érkeztünk az étteremhez, ahol gyönyörűen megterített asztallal várt bennünket Sir András, párja Viki és Sir Tulipán Miklós Ciprusi lovagtársunk. Mindenki a fedélzeten – ez villant át bennünk, amikor helyet foglaltunk és szervírozni kezdték a vacsorát. Nemcsak a hely jellege, hanem az ételek gigantikus mérete is a középkor szellemében készült. Hatalmas tálakon sültek és köretek óriási választékát tették a vendégek elé, akik nagy élvezettel fogyasztották el a finomságokat. Különlegességként saját lovagi energiaitalt is kóstolhattunk. Most sajnáltuk igazán szegény középkori elődeinket, hogy a csaták előtt és alatt nem részesülhettek ebben. Ilyen hatékony segítséggel valószínűleg sok csata kimenetele más lett volna.

  

De elég a múltba révedésből, mert máris indult a karaoke verseny. Tökéletes berendezés áll a műfaj kedvelőinek rendelkezésére, s több mint 10 ezer dalból választhatnak az énekesek. Itt kockázat nélkül ki lehet próbálni a képességeket, mielőtt valaki felfedezné őt és a nevét megismerné a világ. Az illúziót káprázatos fényhatásokkal erősítik az énekes és a hallgatóság legnagyobb örömére.

Kedves Sir András és Sir Miklós!

Gratulálunk az ötletes étteremhez és köszönjük a nagyon kellemes estét.

 „Knight's Pub”
Cím: 1137 Budapest, Hegedűs Gyula utca 2.
Mobil: 06-70-372-19-89