A FEMERAID International európai és magyarországi szervezetei újabb tagszervezettel erősödtek
 

  

Pribl SándorA dunaújvárosi székhelyű 2004-ben létrejött Magyar Mentőszolgálat Alapítvány 2012. december 12-én csatlakozott a KMFAP humanitárius szervezetéhez, a Femeraid Internationalhoz. Megismerve a nemzetközi szervezet humánus céljait és hatékony működését döntött az Alapítvány a csatlakozásról. Pribil Sándor Zoltán elnök úr nyilatkozatában kiemelte, hogy a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány legfontosabb célja: Felhívni a társadalom figyelmét az aktuális problémákra és megoldásuk érdekében közös összefogásra biztatni.

Az Alapítvány elkötelezetten tevékenykedik a legsúlyosabb szociális problémák érdekében, különösen az egyre növekvő szociális krízis és a hajléktalanság kezelésében: a hajléktalanok ellátása és társadalmi visszailleszkedése területén egyaránt. De jelentős szerepet vállal a gyermekek és rászorulók szociális étkeztetésében is. Az Alapítvány hatékony munkáját nagy odaadással, önzetlen áldozatvállalással dolgozó szakemberek és önkéntesek végzik.

Szeretettel köszöntjük a Magyar Mentőszolgálat Alapítványt a FEMERAID INTERNATIONAL tagjai között.

Gratulálunk eddigi nagyszerű teljesítményükhöz és meggyőződésünk, hogy a rászorulók érdekében kifejtett önzetlen munka a jövőben még hatékonyabbá válik a Lovagrend tagjainak támogatása által a FEMERAID International egyéb szervezeteivel való eredményes együttműködésben.

A Magyar Mentőszolgálat Alapítványról és munkájáról bővebb tájékoztatás olvasható a weboldalakon:

http://www.dunaszocinfo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=4 

http://www.magyarmentok.hu/