A Máltai Lovagrend (KMFAP) humanitárius munkával kezdte a 2013. évet
 

 

A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) 2013 januárját humanitárius munkával kezdte: több településen adományokat adott át a Lovagrend tagjai jóvoltából.

Vereb és Kápolnásnyék településeken élő rászoruló családok részére a háztartásban használatos tisztítószerekből álló csomagokat juttattunk el.

A dunaújvárosi székhelyű Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, amely a FEMERAID – a KMFAP humanitárius szervezete – Dél-Magyarországi tagja, rendkívül hatékony munkát végez a régióban a hajléktalan és hátrányos szociális helyzetű emberek segítése érdekében.

Ehhez az elismerésre méltó tevékenységhez járult hozzá a Máltai Lovagrend (KMFAP) által nyújtott jelentős adomány, amely igen nagy mennyiségben ételkonzerveket és tisztítószereket tartalmazott. Mindez nagyon jól felhasználható az Alapítvány hajléktalan központja rendszeres szolgáltatásainak működéséhez.

Ugyancsak az Alapítvány javaslatára egy jó tanulmányi eredményeket felmutató helybéli árva gyermek kapott anyagi támogatást a KMFAP „International Orphan Program” pénzügyi alapjából.

2013. január 23.