Az „Edda musical” őszi bemutatója a Máltai Lovagrend (KMFAP) részvételével - Meghívó
 

Kedves Lovagtársak, Kedves Barátaim!

Sir Alexander Milesz lovagtársunk kezdeményezésére, lehetőséget biztosítunk minden dáma- és lovagtársunk, valamint társrendjeink lovagjai és dámái részére a 2013. szeptember 21-én 19.00 órakor megrendezésre kerülő „Edda musical” őszi bemutatóján való részvételre, amelyet egy országos turné első állomásaként, a budapesti SYMA csarnokban állítanak nagy színpadra.

Az előadás ünnepi keretek között zajlik, amely csak a lovagtársak számára fenntartott helyeken, egy gálavacsorával lesz egybekötve. A vacsora résztvevői Sir Pataky Attilával, Gömöry Zsolttal és Oravecz Jánossal, azaz a musical szerzőivel személyesen is találkozhatnak.

Amennyiben ezen az exkluzív eseményen való részvétel felkeltette érdeklődéseteket, feltétlenül jelezzétek vissza részvételi szándékotokat – a korlátozott lehetőségek miatt – a literatures@flpseeu.hu e-mail címre!

Jegyeket a TicketExpress jegyirodákban tudjátok megvásárolni. Eredeti ár: 30.000 Ft/fő, amely tartalmazza a welcome drink-et, a 3 főfogásból választható vacsorát (marha steak, lazac steak, vagy vegetáriánus étel), és az előadás alatti italfogyasztást is.

Szeptember 18-a előtti jegyrendelés esetén, kérlek benneteket, hogy a jegyirodában hivatkozzatok az AB1 kódra, amely 10%-os kedvezményt biztosít számotokra!

Remélem, minél többen élhetjük át ezt a fantasztikus élményt! Élvezzük együtt az estét lovagtársaink „KÖR”-ében!

Üdvözlettel:

 
H.G. Prof. Popper György
Magyar Nagyperjel