A FEMERAID Dél-Magyarországi Egysége – a Dunaújvárosi Magyar Mentőszolgálat Alapítvány adományt juttat el a helyi rászorulóknak
 

  

A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Gazdasági és Kereskedelmi Kamarájának jóvoltából, amelynek elnöke Sir Szalai Tamás, jelentős mennyiségű háztartási tisztítószer adományozására kerül sor a karácsonyi időszakban a rászoruló családok támogatásaként, Magyarország több pontján.

A KMFAP elismeri és nagyra értékeli a FEMERAID Dél-Magyarországi Egysége – a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány rendkívüli erőfeszítéseit a humanitárius munkában, ezért 2013. december 3-án mintegy 2000 kg vegyes tisztítószert adományozott az intézmény részére, hogy a helyi viszonyok és szükségletek ismeretében juttassák el azt a Dunaújváros területén élő nehéz sorsú családoknak.

A szociális intézményben ellátást igénybe vevő hajléktalanok szívesen részt vesznek a különböző feladatok elvégzésében. Ezúttal is a jelen lévők – az ebéd mellől felállva – azonnal munkába álltak és a szállítmányt behordták a raktárba.

  

Az intézmény példás tisztaságot tart, az ott élőkön egyáltalán nem látszanak a sorstalanság nyomai.

Sir Tamás köszönetét nyilvánította azoknak, akik a Gazdasági Kamarát nagyvonalúan támogatták, s így létre jöhetett az adomány. Sir Pribil Sándor intézményvezető és Lovag Oláh János technológiai vezető fogadták az érkező szállítmányt és ez jó alkalom volt arra, hogy bemutassák Sir Tamásnak is az intézmény bonyolult, de nagyon hatékonyan működő rendszerét és színvonalas létesítményeit.

  

   

2013. december 10.