Bébiételt adományozott a Máltai Lovagrend (KMFAP) dámaszekciója
 
A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége adományozó küldöttsége 2008. július 27-én a Fõvárosi Csecsemõotthonok Központját ezer adag bébiétellel kereste fel.
Lady Popper Anna, Lady Milesz Hoch Adrienn és Lady Klézl Marina, valamint a rend szóvivője, Dévai Kovács Gyula egy jószolgálati ügyben járt a picinyeknél. A Lady Anna vezette csapat nem érkezett üres kézzel a budapesti, Kmetty utcai csecsemőközpontba: ezer doboz bébiételt adtak át az intézménynek, ahol nagy örömmel fogadták a kiváló minőségű termékeket.. Az adományt a lovagrend Sir dr. Milesz Sándor lovagtársunk segítségével, a HIPP Kft. jóvoltából juttathatta az arra leginkább rászorulóknak.

Lovagrendünk "dámaszekciója" dr. Dorogi Évával
 
A dámaküldöttséget Dr. Dorogi Éva, a központ főorvosa fogadta, majd körbekísérte a vendégeket az árvák termeiben. Szívszorító volt látni a sok kis magatehetetlen csecsemőt, akiknek mindössze annyi volt a bűne, hogy szerencsétlen körülmények között, rossz időben, rossz helyre születtek. Mint a főorvosasszony elmondta, az a céljuk, hogy az itt élő picinyeknek megfelelő örökbefogadó szülőket találjanak, hiszen bármennyire áldozatkészek is az intézet munkatársai, ők csupán ideig-óráig tudják pótolni a családi otthon melegét.

Örökbefogadó szülőkre várnak
Örökbefogadó szülőkre várva

Az adománnyal kapcsolatban Dorogi doktornő elmondta, hogy nagyon hálásak, hiszen igen jó minőségű bébiételekről van szó. "A kedvencem a sárgarépapürés. Természetesen minden felajánlott ételt megkóstolok, hiszen az csak alapos ellenőrzés után kerülhet a gyerekek tányérkáiba" - tette hozzá.