Az MKDSZ Karitász országos vezetője Lady Czellárik Mária, ajándékot adott át Csallóközaranyoson (Zlatna na Ostrove/Szlovákia) a Central szociális ellátó központnak
 

Csallóközaranyoson is örömmel fogadták az MKDSZ Karitász ajándékát Keresztény embernek mindig minden időben vallásából, hitéből és emberségéből fakadóan is kötelessége önzetlenül segíteni a rászorulókon.

Amellett, hogy ezzel is építi és erősíti saját hitét, munkájával minden alkalommal, egyrészt reményt ad a szükségben szenvedőknek, hogy rohanó világunkban vannak még emberek, akik odafigyelnek a másikra, másrészt példát mutat és inspirál másokat a jócselekedetek megtételére.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség berkeiben nemrég zászlót bontott MKDSZ Karitász országos vezetője Dr. Czellárik Mária és Ing. Vicena Melinda az MKDSZ EP-képviselőjelöltje 2014.április 4-én kerekesszékeket ajándékoztak a Centál nonprofit társaság által üzemeltetett csallóközaranyosi szociális ellátó központnak.

  

Az adományt a Centrál társaság nevében Ing. Varga Zoltán alapító, valamint Frustaci Kádár Andrea az intézmény igazgatónője vették át. Az átadáson a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség Országos Elnöksége képviseletében jelen volt Fehér Csaba elnök és Sárközi János alelnök. Mint minden alkalommal, így most sem felejtettük el segítségükért kifejezni köszönetünket Krivánszky Miklósnak, Vicsápi Natáliának, Dr. Herdics György címzetes apátnak és Juhos Ferencnek.