XVIII. Lovag (KMFAP) - és Testőr Bál társult szervezeteinkkel és partnereinkkel
 
XVIII. Lovag- és Testőr Bál
2014. május 17-én 19:30-tól a
Budapest Marriott Hotelben

Rendkívüli, exkluzív program a XVIII. Lovag- és Testőrbálon! Báljaink történetében először lép fel Budapest elismerten legjobb showband-je, az RTL Klub műsorvezetője, Gönczi Gábor által fémjelzett Smile Showtime Band.

A 23 éves zenekar páratlan karriert futott be a hazai zenei életben. Annak ellenére, hogy talán a legdrágább party-zenekar, naptárjuk ma is bőven tele van a fellépésekre szóló meghívásokkal, előjegyzésekkel. Aki kíváncsi rájuk, megnézheti őket itt: http://smileshowtime.hu/zenekar.html Tavalyi bálunkon Hevesi Anna - balerina és moderntánc-csoportja színvonalas előadásában gyönyörködhettek a résztvevők, ezért ismételten felkértük Lady Annát, hogy balett produkciójával kápráztassa el idei báli vendégeinket is.

Az őszi bálon szintén osztatlan sikert aratott Túri Lajos – LUI műsora. Akik nem akartak táncolni, még azok is felpattantak a hangjára és a „tizedvirágzását” élő művész hangjára vitték a parkettre Partnerüket. Természetesen ismét meghívtuk – ahogy önmagát hirdeti – a „kaméleonhangú” nagyszerű művészt. Lesz még néhány meglepetés programunk is, továbbá régiségek aukciójára kerül sor a Bálon.

A belépőjegy ára 30.000.- Ft (30 ezer forint), amely tartalmazza a bőséges, sokfogásos svédasztalos vacsorát, a korlátlan italfogyasztást (égetett szesz, koktélok, bor, sör és üdítők), éjfél után újabb étkeket, a teraszon a szivar és cigarillos kínálatot, a gazdag műsort, valamint az ÁFA-t.

A bál helyszíne és ideje:

Budapest Marriott Hotel
(1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.),
2014. május 17-e, 19:30-tól
Köszöntő 20:00
Zárás: 03:00

Helyfoglalás a jelentkezés és a fizetés sorrendjében!

Jegyek és információk: media@rozsapr.hu 06-30/9489 638

Szeretettel várjuk tagjainkat, társult szervezeteinket, és partnereinket a Bálon!

Rózsa B. György ügyvezető ig. Rózsa PR Ügynökség Kft.
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A
Mobil: 00 36 30 948 9638,
E-mail: media@rozsapr.hu www.rozsapr.hu