Sir Prof. Lazarovits Ernő 90. születésnapját ünnepelte a Máltai Lovagrend (KMFAP) Magyar Nagyperjelsége
 

2014. június 27-én a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) tagjai ajándékokkal és a Művész Kávéházban készült tortakülönlegességgel ünnepelték a családtagokkal együtt Sir Lazarovits Ernő, a KMFAP Egyházi képviselők Tanácsának tagja, a KMFAP Magisztrátusi Vallási tanácsadója 90. születésnapját.

(Sir Ernő a Mauthauseni Nemzetközi Bizottság V. B. főtitkárhelyettese, a NÜB elnökségi tagja, a MUSZOE elnökhelyettese, a MAZSIHISZ – Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége külügyi osztályvezetője és több keresztény-zsidó tanács tagja.)

H.G. Prof. Popper György – a KMFAP Magyar Nagyperjele átadta H.M.E.H. Prince José Nagymester gratulációit és a Máltai Lovagrend „Dicsőségért Érdemrend Arany fokozatát” Sir Ernőnek áldozatos munkájáért, amelyet egész életében a különböző népek, vallások és kultúrák közötti párbeszéd, megbékélés és együttműködés terén eredményesen végzett nemzetközi területen is.

  

A születésnap alkalmából Sir Ernőt a világ minden részéről üdvözletekkel halmozták el. Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke levélben köszöntötte Prof. Lazarovits Ernőt.

Drága Sir Ernő!

Sok szeretettel gratulálunk és kívánjuk, hogy életed családoddal boldogságban és a tevékeny munka örömében teljen, ahogy ez egész életedet jellemezte!

 

2014. július 10.