Sir Schmuck Andor a Máltai Lovagrend (KMFAP) Nagykereszt Lovagja kitüntetésben részesült
 

A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Magyar Nagyperjele javaslatára 2014. december 19-én a Rend Nagymestere, H.M.E.H. Prince José Sir Schmuck Andort a Rend Nagykereszt Lovagjává léptette elő.

A kitüntetésről szóló diplomát és az insigniákat H.G. Prof. Propper György 2014. december 28-án adta át ünnepélyes körülmények között. Az átadási eseményen a Nagymester általános helyettese a magas kitüntetés indoklásaként méltatta azt az önzetlen és értékes tevékenységet, melyet Sir Andor elsősorban a társadalom jelentős rétegét képviselő “szépkorú” polgárok érdekében folyamatosan végez.

Sokoldalú támogatást nyújt ezen korosztály képviselőinek szakmai képzésük, kulturális programokon való részvételük elősegítése terén, de komoly mértékű adományokat juttat a nehéz körülmények között élő, rászoruló embereknek, családoknak és hajléktalanoknak.

Nagyra értékeljük továbbá, hogy évek óta nagyvonalúan hozzájárul Lovagrendünk tagjai számtalan színvonalas kulturális eseményen, előadáson való részvételéhez.

Kedves Sir Andor,

Gratulálunk a magas elismeréshez, amelyet hosszú idő óta végzett rendkívül hasznos munkáddal érdemeltél ki. Büszkék vagyunk Rád és köszönjük a sok segítséget, amelyben a Máltai Dámák és Lovagok általad részesülhettek.

2014. december 30.