H.G. Prof. Popper Györgyöt, a Máltai Lovagrend (KMFAP) Nagymester-helyettesét, az IBSSA elnökét beválasztották az East West Bridge nemzetközi szervezetbe
 

Az EWB (Kelet-Nyugat Híd) független, nemzetközi tudományos és kutatási szervezet, amelyet 2009-ben hozott létre Szerbiában tekintélyes szakemberek csoportja, azzal a céllal, hogy feltárja a kor legfontosabb társadalmi problémáit és megoldási javaslatokat tegyen.

Továbbá az oktatási és felvilágosító tevékenységével segíti a társadalmi átalakulást és fejlődést szerte a világon. A szervezethez számos nemzetközileg is elismert személyiség csatlakozott, akik értékes munkával segítik a kelet és nyugat közötti kapcsolatokat erős híddá alakítani.

2015. február 26-án a rangos szervezet vezető testületének döntése értelmében tagjai közé választották H.G. Prof. Popper Györgyöt, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Nagymester-helyettesét, az IBSSA elnökét és számos nemzetközi szervezet vezetőjét és megbecsült tagját.

(Honlap: http://www.ewb.rs/member.aspx?id=262 )

2015. március 17.