Jégrevü show műsorok a Máltai Lovagrend (KMFAP) védnökségével és támogatásával Szlovákiában
 

Sir Peter Lednár lovagtársunk – a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Humanitárius ügyek minisztere és Milan Jagnesak szlovák barátunk elhivatott munkájának köszönhetően a KMFAP a Jeep világcéggel együtt volt a fővédnöke azoknak a nagyszabású Jégrevü előadásoknak, amelyeket december 1-jén Kassa (Kosice), 2-án Zsolna (Zilina) és december 3-án Zólyom (Zvolen) városok jégstadionjaiban rendeztek a kivételes tehetségű műkorcsolyázó, Jevgenyij Viktorovics Pljuscsenko (négyszeres olimpiai, háromszoros világ- és hétszeres Európa-bajnok) és nagyszerű művészekből álló csapata vendégszereplésével, valamint az ugyancsak világhírű Edvin Marton hegedűművész közreműködésével, aki felbecsülhetetlen értékű Stardivári hegedűjén játszva, a jégen kísérte a világklasszis bajnokot és társaiból alakult „Kings on Ice” négyest.

Az előadásokat 200 óriásplakáton hirdették Szlovákia-szerte, amelyek a Máltai Lovagrend (KMFAP) védnökségével történtek. Sir Peter és Milan – nemes gesztusként és nagyvonalú támogatásként – a három helyszínen összesen 1000 jegyet adományoztak azoknak a családoknak, akik nem tudták volna megvenni a jegyeket erre a színvonalas kulturális eseményre.

A Lovagrend képviseletében H.G. Prof. George Popper és Lady Anna Popper részt vettek december 1-jén Kassán, a városi Jég Arénában tartott látványos és magas művészeti színvonalat képviselő előadáson. Kedves Sir Péter és Milan! Gratulálunk az eredményes munkátokhoz és köszönjük a nagyvonalú anyagi támogatást, amellyel hozzájárultatok a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend rangjának és jó hírnevének öregbítéséhez.

       

2016. december 9.