Meghívó: Afrika Nap 2017
 

Afrika Napra A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) több afrikai országgal áll diplomáciai kapcsolatban. Lovagtársaink közül sokan származnak afrikai országokból, akik aktívan részt vesznek a Rend életében.

Az afrikai kontinens iránti szolidaritás jegyében kerül megrendezésre az 54. Nemzetközi Afrika Nap a világ legtöbb országában, amelyre Budapesten 2017. május 24-én (szerdán) 18.00-21.00 között kerül sor a Vajdahunyad Várban az afrikai országok nagykövetségei, a tiszteletbeli konzulok és a Magyar Afrika Társaság (AHU) szervezésében.

Az esemény média-szponzora évek óta a Diplomata Magazin, amelynek igazgató-főszerkesztője Dr. Fodros István, Sao Tomé és Principe Demokratikus Köztársaság magyarországi tiszteletbeli főkonzulja. A májusi lapszám már afrikai címoldallal és az eseményt beharangozó cikkel jelent meg.

A beharangozó cikk a képre kattintva elolvasható és nyomtatható.

Kedves Lovagtársaink!

Csatoljuk a meghívót az 54. Afrika Napra, s ha időtök és kedvetek engedi, látogassatok el erre a nagyon színes rendezvényre, amely a tervezett három óra alatt sok élményt, érdekes és kevéssé ismert információt nyújt, köszönhetően a kiállítóknak, a rendezőknek és a nagy számú közreműködőnek.

Popper Anna
Diplomata Magazin felelős szerkesztője