Sir Király Csaba a Máltai Lovagrend (KMFAP) bailiffjének adománya az Oltalom Karitatív Egyesület részére
 
Az ünnep fogalma sokszor csupán egy-egy jeles naphoz kötõdik. Jó lenne, végiggondolnánk, mit is értünk e szó alatt. Talán nem járunk messze az igazságtól, a tisztelethez, a szeretethez, az örömhöz kötjük: vannak a naptárban ünnepnapok és vannak a szívekben ünnepek. Néhány jó szó, simogatás, megértõ és gondoskodó gesztus "ünnepnapokat" teremthet az emberek szívében. Sir Király Csaba, bailiff ezúttal játékokkal, cipõkkel és ruhanemûvel tette szebbé jónéhány gyermek hétköznapjait.
Lovagtestvérünk, Sir Király Csaba, bailiff gondolataiban, lelkében is ezek a fő motiváló erők, hiszen nagyon sokszor megtapasztalhattuk már tőle, hogy szívén viseli az elesettek, kiszolgáltatottak sorsát. Segített erdélyi árvákon, árvízkárosultakon, üdültetett gyermekeket, ezek az pedig olyan élmények, amelyek minden érintett szívében ünnepeket jelentettek!

Sir Király Csaba holtmarosi magyar árvákkal Fadd-Domboriban
Sir Király Csaba holtmarosi magyar árvákkal Fadd-Domboriban

Sir Csaba 2008. január 16-át is ünnepnappá változtatta, amikor az Oltalom Egyesület képviselőjének, Dr Iványi Gábor elnök úrnak átadta adományát, amely gyermekek részére összeadott játékokból, cipőkből és ruhából állott.