A Máltai Lovagrend (KMFAP) és az IBSSA közös Évzáró klubnapja Pécelen – 2018
 
Hagyománnyá vált, hogy a végéhez közeledő évet lezáró klub estet Sir Szöllősi Ferenc Attila – Pécel város polgármestere, az IBSSA tagja, Máltai lovag meghívására – lovagtársunk városában, a csodálatos Pekáry Kastélyban tartjuk. Idén erre a nagyon vidám hangulatban zajló összejövetelre 2018. november 30-án került sor.A karácsonyi díszbe öltöztetett nagyteremben, közel százan gyűltek össze, több lovagrend és biztonsági szervezet képviseletében. Galovtsik Erik klubelnök bevezetője után H.G. Prof. Popper György a KMFAP Nagymesterének Általános Helyettese, Magyar Nagyperjel, az IBSSA elnöke és Sir Szöllősi Attila, a város polgármestere köszöntötték a jelenlévőket, köztük kínai, kárpátaljai, macedón és német IBSSA tagokat. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Fialka György, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) elnöke és Dr. Hossó Zoltán, az IAPA elnöke is.
Dr. Lázár László, az ismert kiképző és harcművész mester itt vette át a Harci Művészetek Európai Dicsőségcsarnoka (Hall of Fame of Europe) tagjai közé választását igazoló diplomát és emlékplakettet, mivel 2018. november 18-án, a németországi átadási ünnepségen, sérülése miatt, nem vehetett részt.
A díjat átadták: Prof. Popper György – a “Hall of Fame European Martial Arts” Tiszteletbeli Elnöke, Mr. Winfried Raithel – 13-szoros nehézsúlyú Kick Box világbajnok, a Kaszkadőrkirály-ként ismert német filmszínész, a Hall of Fame kitüntetettje és Grünberger Péter – a testület közelmúltban kinevezett főtitkára.Ezúton is köszönetünket fejezzük ki Sir Attilának a nagyvonalú vendéglátásért, a gazdag és nagyon finom étel és ital választékért, a zenés programért, a barátságos estért, ahol minden jelenlévő nagyon jól érezte magát. Sir Bánó Istvánnak, a Máltai Lovagrend Magyar Nagyperjele helyettesének pedig hálás köszönet a gyönyörű karácsonyfáért. Figyelmes gesztusával teljessé tette a karácsonyi időszak különleges hangulatát.
A résztvevők a közelgő karácsony jegyében elhangzott jókívánságokkal búcsúztak egymástól.

2018. december 12.